Zakelijk elektrische scooter leasen

Overweeg je om zakelijk een elektrische scooter te leasen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Buiten de benzine scooters kun je bij ons ook zakelijk elektrische scooter leasen. Wij leggen verder uit, welke optie voor jou geschikt kan zijn.

Benzine of elektrisch

De meeste scooters rijden op benzine. Steeds meer in opmars is de elektrische scooter, die uiteraard middels een accu rijdt. Het verschil tussen deze twee, zit hem niet alleen in het soort voeding. Door een andere aansturing krijg je ook andere prestaties. Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie, valt voor beide opties wat te zeggen.

Actieradius

De actieradius van een scooter die op benzine rijdt is groter dan bij een elektrische scooter. Dat is natuurlijk geen probleem als je van huis naar je werk rijdt en de accu, met de bijgeleverde acculader, op je werk oplaadt. Aan het eind van de werkdag rijd je dan weer netjes terug naar huis. Thuis aangekomen stop je de accu met lader in het stopcontact. Voordeel hierbij is dat je nooit bij het benzinestation hoeft te tanken. Tevens kost het geen brandstof als je stilstaat. Een benzine scooter die stationair draait, blijft dan ook verbruiken. Bovendien zijn stroomkosten beduidend lager dan brandstofkosten.

Onderhoud

Doordat een benzine scooter meer bewegende onderdelen heeft dan een elektrische scooter, zal er meer onderhoud gepleegd moeten worden. Hierdoor sta je met een elektrische scooter minder vaak bij de dealer voor onderhoud. Dus ook deze kosten zijn veel lager bij elektrische scooters!

Het gebruik van een elektrische scooter

De aanschafprijs van een elektrische scooter is vaak wel duurder. Het leasebedrag wordt daardoor ook iets hoger, daarentegen is het onderhoud goedkoper net als de brandstof. Tenslotte is stroom beduidend goedkoper dan benzine. En ook zeker niet onbelangrijk, het rijden van een elektrische scooter is veel milieuvriendelijker.

Enthousiast geworden over de elektrische scooter? Kijk gerust op onze website naar de diverse mogelijkheden. Zijn er vragen? Neem dan contact met ons op.

Bekijk de scooters

Bekijk ons ruime assortiment zakelijke lease scooters en vraag een vrijblijvende berekening aan.